Poslovica kaže da žena mora biti domaćica u kuhinji, dama na ulici i kurva u krevetu. Ne možemo vam pomoći s krevetom i ulicom, ali pronašli smo uređaj koji će vam znatno olakšati kuhanje.Demy je digitalna kuharica s ekranom osjetljivim na dodir koja može spremiti do 2500 recepata. Ideja je da ga koristite zajedno sa stranicom Key Ingredient, koja ima gomile besplatnih recepata za download.

Ekran veličine 12,5×17,5 cm je u boji, a na Mac ili PC Demy se spaja putem USB kabla. Uređaj ima mnoštvo zanimljivih funkcija. Tako za svaki recept koji koristite možete namjestiti tri timera. Svatko tko je ikad pokušao skuhati neko složenije zna koliko je to dobra ideja.Demy ima i alat za konverziju koji će vam pomoći da brzo i jednostavno preračunate količine sastojaka, te listu zamjenskih namirnica koja će vam pomoći da zamijenite sastojak koji vam nedostaje, a usred ste spremanja ručka.Uređaj je otporan na prskanje tekućinom, no nažalost ne znamo je li otporan na udarce, što bi dobro došlo svakoj užurbanoj domaćici.

Jedini dio uređaja koji nam se ne sviđa je cijena. Amazon za Demy želi 300 dolara, što je vjerojatno dvostruko više nego što vrijedi vaša cijela kolekcija kuharica.

Advertisements