• Najskuplji mobilni telefon na svijetu.   Le MillionPiece unique je najskuplji mobilni telefon na svijetu. Njegova cijena je oko milion eura, a napravila ga je švajcarska korporacija GoldVish Luxury Communications.Telefon je uvršten u “Ginisovu knjigu rekorda” kao najskuplji mobilni fon na svijetu, naravno. Kao što se da provaliti na keca, obložen je dijamantima!
 • –Preuzimanje datoteka i pretvaranje YouTube Videa u Phone Oblik  Ako imate Phone, onda video zapis sa YouTube možete pretvoriti za Phone. Čarobnjak je freeware kojim može preuzeti snimke sa YouTube, a potom transformisati za Phone ili Pod.
 • –Walkman i Cybershot u isto vrijeme  Sony Ericsson Satio mobilni je telefon koji objedinjuje svjetove Walkmana i Cybershota. Nažalost, njegov ekran osjetljiv na dodir i softver koji ga pokreće zaostaju za vodećim takvim uređajima na tržištu.
 • –Skrivena Baterija na Vašem mobitelu.  Očekujete važan poziv, baterija mobitela se ispraznila, nemate punjač. Nokia dolazi s rezervom za bateriju. Za uključivanje rezerve za bateriju pritisnite tipke * # 3370 Vaša ćelije će se ponovno pokrenuti s ovom rezervom i punjenje će prikazati 50% povećanje baterije.
 • –Broj za hitne slučajeve i hitne službe u cijelom svijetu je 112.  Ako se nađete izvan pokrivenosti područja svoje mobilne mreže, a postoji potreba za hitni poziv, birajte 112. Kreće traženje bilo koje postojeće mreže i utvrditi će broj hitne službe za vas, a zanimljivo … ovaj broj 112 možete birati čak i dok je tipkovnica zaključana . Isprobajte.
 • –Zaključani ključevi u automobilu? Kako riješiti problem?  Dobar razlog za posjedovati mobilni telefon: Ako vam se dogodi da zaključate svoje ključeve u autu a rezervni ključevi su kod kuće, nazovite nekoga na mobitel. Držite svoj mobilni telefon usmjeren na vrata automobila a druga osoba u vašem domu neka pritisne tipku otključavanja vašeg automobila, držeći u blizini telefona rezervno tipkalo.
 • –Budite oprezni dok koristite vaš mobilni telefon.  Kada pokušate pozvati nekoga preko mobitela, ne stavljajte vaš mobilni blizu vašeg uha sve dok se pozvani ne javi. Jer odmah nakon biranja, mobilni telefon koristi maksimalnu signalizacijsku snage, što je: 2 W = 33dbe, Plz, budite oprezni, (Sačuvajte mozak) Molimo Vas da koristite lijevo uho dok koristite (mobitel).
 • –Kako onesposobiti ukradenih mobilnih telefona?  Da biste provjerili svoj serijski broj mobilnog telefona, ključ je sljedeći:
  * # 0 6 #
  15 znamenkasti kod će se pojaviti na zaslonu. Ovaj broj je jedinstven ( nešto kao jedinstveni matični broj lične karte ) za vaš telefon. Napišite ga i držati ga negdje na sigurnom.
 • –Nokia CODEC koji će raditi na većini Nokia Mobile Phones  (1) * 3370 # poboljšana puna brzina prijenosa. Uključi Codec (EFR) – Vaš telefon će koristi najbolju kvalitetu zvuka, ali kvalitet tona razgovora je smanjen na ok 5%.
  # 3370 # Isključiti Enhanced Full Rate Codec (EFR) ili * # 3,370
 •  

  Advertisements