RAMMon je jednostavan i lagan za korištenje freeware program za Windowse koji omogućava korisnicima da brzo saznaju Serial Prisutnost Detect (SPD) podatke iz svoje instalirane RAM memorije u svojm računalu. Baš kao i bilo koji drugi hardver, RAM-a također sadrži detaljne informacije a ovaj alat će omogućiti korisnicima da identificiraju mnoštvo podataka, koji uključuje proizvođača, clockspeed i druge podatke od svojih DDR, DDR2, DDR3 memorijskih uređaja i još neke starije tipove memorija.


Tu ćete naći i druge programe kao što su:  

Detect (SPD) koji je standardni set za host sustav i za popravljanje atributa memorijskih modula instaliranih na računalu. SPD standard je namijenjen za bilo koji memorijski modul, neovisno o memorijskoj tehnologiji ili obliku modula.

RAMMon prikazuje vrijednosti pohranjene na RAM modul, kao što su kapacitet memorije, proizvođača, serijski broj, kataloški broj, CAS latencije podržava i modul napona. Osim toga, možete također dobiti određene podatke kao što su SPD modul debljine, širina modula, Maksimalna radna temperatura i više.
RAMMon je testiran na različitim matičnim pločama i čipsetama.

RAMMon je besplatan za osobnu upotrebu.

Advertisements