FBI svake godine poslije istrage od oko 3600 ubistava, donosi u javnost najbizarnije smrtne slučajeve godine.

Evo 12 najšokantnijih smrtnih slučajeva:


1.     36-godišnjeg Alexa Mijtusta umorila je njegova žena naoružana s jednim vibratorom od 50 centimetara.

Gospođi Mijtust su dosadile bizarne seksualne želje njenog supruga, te je ovaj pola metarski alat celog smestila u njegovu stražnjicu, uzrokujući time svojem suprugu smrtonosne unutrasnje povrede.

2.    99-godišnja Debby Mills-Newbroughton izgubila je život prelazeći ulicu.

Ova starija gospođa je slijedeći je dan trebala napuniti sto godina života,bila je upravo na putu na svoju proslavu, u kolicima, u društvu svoje kćeri,kada ju je udario kamion koji joj je vozio rođendansku tortu..

3.    Smrt Petera Stonea (42) prouzročila je 8-godišnja kćerkica, koju je bez večere po kazni poslao u njenu sobu.

Mlada Samantha Stone mislila je da joj to nitko ne može učiniti nekažnjeno, pa je u očevu kavu odmah stavila 72 tablete otrova za pacove. Žrtva je poslije prvog gutljaja pala sa stolice i umrla. Djevojčica je dobila uslovnu kaznu , jer prema mišljenju sudije, nije bila svesna svog čina. sudija je kasnije verovatno uvidio pogrešku, kada je nakon mjesec dana Samantha na isti način pokušala otrovati i svoju majku.

4.    17-godišnjeg Davida Danilta ubila je njegova cura, kada je poslije randevua dečko tražio nešto više.

Na njegov prijedlog odgovorila je jedna dvocijevka za lov. Carla (cura) je dobila oružje od oca “Za svaki slučaj”..

5.    Kraj Javiera Halosa (27) prouzočio je njegov stanodavac.

Kirk Weston se toliko razljutio zbog činjenice da podstanar već osam godina ne plaća najam da ga je pretukao na smrt s jednom daskom za wc-školjku..

6.    44-godišnju Megan Fry upucala su 14 policajaca, kada je nesretna žena zalutala u jednu streljanu za obuku policajaca.

Kada je žene primijetila da na ulici nailazi nekoliko policajaca, iskočila je i viknula “Bu!”. Policajci su, pomislivši da je u pitanju jedna meta koja iskače, istog trena otvorili vatru na nju, te je od 67 metaka 40 pogodilo “ciljanu metu”. Prema jednom policajčevom mišljenju, žena je djelovala jako stvarno.

7.    20-godišnju Juliu Smeeth ubio je stariji brat jednim mobitelom, jer je cura previše razgovarala. Smrt žrtve prouzročila je jedna slomljena antena.

8.    Poznati američki atomski zanstvenik Harold Simms ubio je svoju ženu, jer ga je varala sa susjedom.

Ženino sjenilo za oči zamijenio je za uranijsku mješavinu, koja je u roku tri mjeseca usmrtila Helenu Simms. Iako je žrtva pokazivala sve znakove bolesti zračenja (opala joj kosa, oslabio joj vid),nikada nije bila kod liječnika.

9.    Narednik John Joe Winter natovario je ženin auto Trintynitrate eksplozivom (slično C4-u), te ga detonirao.

Damin Ford Taurus sadržavao je 750 kg eksploziva, što je skoro dupla količina u od one koja je korištena pri terorističkom napadu u Oklahomi sa 168 žrtava. Eksploziju se moglo čuti i na daljini od 14 kilometara. Dijelove auta i ostatke žrtve nisu nikada pronašli, ali jesu jedan 55-metarski krater. Od ceste je nestalo oko 500 metara.

10.    35-godišnju Patty Winter ubio je susjed. Falt Hame (susjed) je godinama gradio zračni pogon F6 Phantom zrakoplova u svom vrtu, zbog čega je susjeda jako negodovala, zbog ogomne buke i opsanosti od požara. Nakon što ga je žena prijavila, jednog nedjeljnog jutra Hame je pozvao susjedu na šalicu kave, da rasprave problem. Žena nije znala da je njen susjed promijenio stanje pogona. Kada je krenula kući, Hame je pokrenuo zračni pogon, koji je istog trenutka usmrtio susjedu, a njene obrise utisnuo u beton.

11.    Homoseksualac Michael Lewis je potaknut filmom “Die Hard- Život je uvijek skup” odlučio riješiti se ljubavnika. Onesvijestio je Tonya Berrya,navukao na njega jedan dvostrani oglasni pano, na koji je napiso, s jedne strane “Smrt niggerima!”, a s druge “Bog voli Klu Klux Klan!”. Lewis se poslije toga odvezao u Harlem sa žrtvom i ostavio nesretnika na ulici. Berry je u roku od dvije minute bio mrtav.

12.    26-godišnjeg Conrada Middletona ubio je brat blizanac, nakon što se nisu mogli dogovoriti o vlasništvu nad kućom, koju su naslijedili poslije smrti.

Advertisements