Što je ReadMe South Africa 2010 i zašto postoji?
To je jednostavna aplikacija za upravljanje FIFA World Cup South Africa 2010. S ovim programom možete pogledati raspored utakmica, spremanje konačnih rezultata, pokazuju skupine i sve drugo, gradite jednostavnu statistiku i, po želji, možete i ažurirati rezultate on-line.

 


 online update

Softver dozvola
ReadMe South Africa 2010 je donationware: Freeware (besplatan).
Što to znači?
ReadMe South Africa 2010 je freeware jer možete koristiti besplatno. Za razliku od shareware aplikacije koje su ograničene u probnog razdoblja i funkcijama, sa ReadMe South Africa 2010 dobivate potpuno funkcionalan i besplatan program (sa online update uslugom).


što je dodatni doprinos?
ReadMe South Africa 2010 postoji u tri verzije (MacOS X, Windows, Linux), svaka verzija je dostupna na dva jezika (IT, HR), to je ikona i “Readme” datoteke prilagođene za različite platforme.

Dakle, ako vam se sviđa ovaj softver, slobodno pošaljite mali doprinos, komentirajte verziju koju koristite pomoću “Donirajte …” tipku unutar aplikacije.


Glavne značajke
– Sve utakmice kalendar i grafička vizualizacija grupa ;
– Online ažuriranje rezultata utakmica
– Podrška za konverziju utakmice datuma i vremena temelji se na vašej lokalnoj zoni i sustav formatu. Možete umetnuti izravno svoje zone razlika u odnosu na Južnu Afriku ili ga možete izračunati automatski putem Interneta, jednostavno odabirom svog područja.
– “Copy” funkciju za svaki dio programa (možete “Zalijepi” podatke izravno u spreedsheet ili obradu teksta).
– Podaci su izvozni kao statistike u oba teksta i HTML formatu.
– Proxy podrška (osnovno Provjera autentičnosti)

Zahtjevi sustava
Macintosh:
Mac OS X 10.4 ili noviji
Windows:
Windows XP ili bolji
GNU / Linux:
i386 platformu (zahtijeva libstdc + +. so.6, testiran na FedoraCore)

Download South Africa 2010
 
 
 

 

 

 

Advertisements