Svaki put kad deinstalirate program iz sustava Windows, tamo još uvijek može ostati tragova. To čini vaše računalo sporim. Postoje tisuće besplatnih čistača registra na raspolaganju, ali nisu svi sigurni kao ovih nekoliko malih programa. Ovdje su neki od  testiranih i najpopularnijih besplatnih čistača. 

 

1.   CCleaner   Ovaj mali ali daleko najbolji i najpopularniji registra za čišćenje. Potpuno opremljen Registry čistač koji može ubrzati vaše računalo uklanjanjem tragova neželjenih ključeva iz registra.

 

2.  Wise Cleaner   Je drugi slobodan a ipak snažan i jednostavan za korištenje i čišćenje. On podržava sve verzije Windowsa, od 98 do Windows 7.

 

3.  Comodo Registry Cleaner  Još jedan dobar freeware program Registry čistač. Dolazi sa obje inačice i može biti kao prenosiv i ne mora biti instaliran na računalo.

 

4.  Glary Registry Repair   Jedan od najsigurnijih alata dostupnih na tržištu danas za čišćenje. Njegov scanirajući metod je brz, temeljit i siguran.

 

5.  EasyCleaner   Je jedan od najstarijih i najpouzdanijih slobodnih Registry čistača. Sučelje programa je malo i drugačiji je od ostalih čistača.

 

6.  Auslogics Registry Cleaner   Ovaj besplatni čistač registra će očistiti, popraviti i optimizirati Windows Registry ubrzati računalo i odstraniti sve što je nepotrebno.

 

7.  Eusing Free Registry Cleaner   Je besplatan alat za popravku registra softvera koji omogućuje da sigurno očisti i popravi probleme u registru s nekoliko jednostavnih klikova mišem.

Advertisements