Danas sa  kamera dolaze fotografije sa mnogo piksela i jedan od problema s tim visokim pikslima je da veličina fotografija zauzima na tvrdom disku jako puno, neke od fotografija su 3-5MB u veličini. Ako želimo održavati dobru zbirku fotografija na tvrdom disku, onda to može zahtjevati znatnu količinu prostora.

Foto Vacuum Packer je besplatan alat koji oslobađa vaš prostor na disku optimiziranjem fotografija. Foto kvaliteta ostaje ista, i još više možete odabrati max veličina piksela pomoću ovog alata uz optimizaciju.

Vi samo trebate da odaberete folder i on odradi automatski, možete saznati broj fotografija i njihove trenutne veličine kao i vidjeti duplikate. Ponuditi će vam duplikata bez obzira na naziv fotografije i slično. U postavkama, možete izabrati u kojoj kvaleteti želite convertirati svoje fotografije.

Optimizirane fotografije možete smjestiti u folder koji vi izaberete kako bi provjerili kvalitetu istih ne dirajući originale.

Testirali smo ovaj alat i koristili 1GB fotografija i rezultati su zadivljujući, Optimizirane slike bez gubitka kvalitete na 314 MB, ušteda od 70% prostora na tvrdom disku a podkralo se još i pedesetak duplih fotografija . 

Download Photo Vacuum Packer

Advertisements