Lin Rong, kineska državljanka iznimno je zavoljela Japan zbog načina života i znatno manjih restrikcija negoli u vlastitoj naciji, no nakon što joj je istekla Viza, morala je biti deportirana natrag. Ipak, Lin Rong je pronašla način kako se vratiti.

Odlučna da se vrati u voljenu zemlju, gospođica Rong podlegla se operaciji kako bi operirala jagodice prstiju ne bi li na taj način zavarala biometrijske uređaje za…….

 skeniranje, kako bi na taj način zavarala japanske organe zakona, te ušla u zemlju. Te su operacije u posljednje vrijeme postale vrlo popularne u Kini, a kako je poznato, vrlo su skupe i moguće ih je odraditi isključivo u dubinama kineskog kriminalnog podzemlja.
Japanski stručnjaci pretpostavljaju kako je gospođica Rong za spomenutu operaciju potrošila otprilike 15.000 američkih dolara.
No, da stvar bude bolja, Lin Rong doista nisu otkrile operirane jagodice prstiju, kojima je očito zavarala japanske vlasti (isprva barem), već – lažni brak s japanskim muškarcem. Japanske su vlasti ipak postale sumnjičave nakon što su primijetili ožiljke na jagodicama prstiju gospođice Rong, zbog čega je istraga i započeta.

Lin Rong trenutno je u pritvoru, i vrlo će vjerojatno ponovno biti deportirana u Kinu, te ovoga puta i kažnjena.

Advertisements