Početna stranica

Neće biti novca: ako zviždite u sobi i mrvice sa stola čistite rukom. Ne valja posuđivati Susjedi kruh i sol – sigurnost (u novcu) tada može napustiti vašu kuću i otići u drugu.

novac009

Da bi u kući bilo novca, metlu treba Postaviti ručicom na dolje. Povišicu PLAĆE Tražiti najbolje je u srijedu po danu. Ne posuđujte novac od drugih u ponedjeljak, nemojte posuđivati drugima U utorak i ne vraćajte iskopali u petak. Davati i uzimati posudbe obavezno ujutro, zato što bilo kakve operacije s novcima u večernjim satima vode u propast. I trudite se nikada ne Tražiti posudbe, Jer tada češće Dajte vi “kao” da programirate novce da vam se vrate.

Džepove odjeće Koja van sezone se ostavlja u ormar, napunite sitnim papirnatim novčanicama. Novac ne voli probušene džepove ili otpalu DUGMAD. Nikada ne držite novčanik prazan, neka u njemu bude makar sitniš u kovanicama. Sav novac mora biti glavnom stranom okrenut prema gazdi.

U najmanjoj pregradi čuvajte najsitniju novčanicu savijenu u trokut. Također u novčaniku i treba biti “sretna NOVČANICA” (prva zarađena ili dobivena od dobrog čovjeka ili od nekog uspješnog posla i sl.). .. Tu novčanicu ne valja potrošiti – Ona je amajlija sigurnosti. Inače novac neće dolaziti u Vaše ruke.

Da bi zarađeni novac volio Vašu kuću, onoga dana kada dobijete placu ne treba trošiti niti jedan pfenig. Cijela plaća mora prenoćiti kod kuće. Neki čarobnjaci životne mudrosti savjetuju da treba sačuvati godinu dana krupnu novčanicu, Koja će se, tvrde oni, “napuniti” vašom energijom i Počet će privlačiti prema sebi novac.

Novac zarađen kockanjem ili igrama na sreću, zarađen nepošteno, nađen, pocijepan itd. .. ne donosi sreću i zato ga ne treba zadržavati u novčaniku. Podijelite ga sirotinji ili brzo potrošite.

Nakon pročitanog, Vjerojatno razumijete da je vrlo lako izgubiti novac, ali ga nije teško ni privući k sebi. Da ne biste izgubili novac pridržavajte se više izloženih pravila.

Advertisements