Početna stranica

izvanzemaljciRuska mornarica tokom svog rada snimila je nepoznate objekte različite od bilo čega što je čovjek ikada stvorio. Snimke datiraju od vremena djelovanja sovjetske mornarice, a djelo su specijalne grupe koja je prikupljala podatke o neobjašnjivim pojavama. Grupu je predvodio komandant Nikolay Smirnov, a dokumente koje su sakupili svjedoče o brojnim slučajevima pojave NLO-a, piše Russiatoday.

 
Vladimir Azhazha, bivši časnik ruske mornarice i poznati istraživač NLO-a, tvrdi da je sakupljeni materijal velike vrijednosti. Pedeset posto susreta s NLO povezani su s oceanima, a drugih pedeset posto s jezerima. Nema dvojbe da izvanzemaljci vole vodu , objašnjava Azhazha.
 
Čovjekolika bića u srebrnim odijelima
 
Jednom je prilikom podmornica u Pacifičkom oceanu detektirala šest nepoznatih objekata. Nakon što su nekoliko vrijeme slijedili jedan nepoznati objekt, kapetan mornarice naredio je izranjanje podmornice. Čim je podmornica izašla iz vode, isto je učinio i nepoznati objekt, nakon toga vinuo se u zrak i nestao. Mnogo misterioznih događaja zbilo se u Bermudskom trokutu gdje instrumenti nikada nisu pokazivali prisustvo nepoznatih objekata. Bivši časnik mornarice kaže kako je to djelo NLO-a. Mjesto na kojem su ljudi često prijavljivali prisustvo NLO-a je rusko jezero Baikal. Ribari su svjedočili o snažnoj svjetlosti koja dolazi iz dubine i vidi se na površini jezera.
 
Godine 1982. ronioci su prilikom treninga na Baikalskom jezeru vidjeli grupu čovjekolikih bića u srebrnim odijelima. To se dogodilo na dubini od 50 metara, a ronioci su pokušali uhvatiti neobična stvorenja. Troje ih je pritom smrtno stradalo, a četvero je prošlo s ozljedama. Palo mi je na pamet da izvanzemaljci imaju bazu pod vodom. Takvo što uopće nije isključeno , zaključio je Azhazha.
Advertisements