Početna stranica

capljinkaMlada Katarina Blažević (23), iz Čapljine, na prvi pogled je tek simpatična i slatka djevojka, koja se ne razlikuje puno od svojih vršnjakinja. Studira Predškolski odgoj u Mostaru i odnedavno radi u vrtiću u Čapljini. Ono što je itekako razlikuje od drugih je dar koji ne viđamo tako često. Naime, Katarina može pričati i pjevati unazad. I to ne polako, slovkajući, nego normalnom brzinom kao kad pravilno govori.

Može se pomisliti da je riječ “prevesti” u našem video uratku pogrešno upotrijebljena, ali zapravo to opisuje sposobnost ove djevojke da rečenice koje svi razumijemo, “prevede ” na jezik koji je razumljiv samo njoj. I onima koji imaju ovaj talent. Da ne bi bilo zabune, na početku videa djevojka se predstavlja čitateljima Pincom.info, pa sve to ponavlja počevši prvo sa zadnjim slovom u rečenici.

Skromna Čapljinka kaže da se ne smatra posebnom, no mi ne mislimo tako. Ipak, ne susrećemo svaki dan osobe koje pričaju unatrag. Koliko je ova simpatična teta u vrtiću posebna, pogledajte sami.

Advertisements