• Početna stranica

 • Udovicu bivšega jugoslavenskog predsjednika Josipa Broza Tita Jovanku Broz u ponedjeljak su posjetili srbijanski ministri unutarnjih poslova i rada i socijalne politike Ivica Dačić i Rasim Ljajić i uručili joj osobne isprave.

  Jovanka

  Kako su prenijeli beogradski elektronički mediji, Dačić i Ljajić posjetili su Jovanku Broz i predali joj putovnicu i osobnu iskaznicu, na čemu im je ona zahvalila izražavajući zadovoljstvo što sada može putovati. Na Dačićeve riječi kako to nije ništa posebno te da svatko ima pravo na osobne dokumente Titova udovica je odgovorila da za nju, s obzirom na dosadašnje stanje, to jest posebno.
   
  Beogradske novine posljednjih su mjeseci nekoliko puta pisale o tome kako Jovanka Broz živi bez dokumenata, osobnih stvari i neregulirane mirovine u trošnoj kući u koju je smještena nakon Titove smrti.
   
  Ljajić je prvi ministar koji je 2006. godine posjetio Jovanku Broz i zauzeo se za rješavanje problema vezanih uz njezine osobne dokumente te popravak kuće u kojoj živi.
   
  Polovicom svibnja ove godine Dačić je posjetio Jovanku Broz i tom joj je prilikom obećao da će joj policija hitno izdati putovnicu te da će se državna tijela angažirati kako bi se poboljšali uvjeti u kojima živi.

   

  Fena

   

 • Početna stranica

 • Advertisements